DRAMA U BAKINGAMSKOJ PALATI: Svađa kraljice sa Harijem i Megan u punom jeku!

Autor:

Zabava

07.05.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevski stručnjaci upozoravaju da postoji rizik da povratak Harija i Megan postane 'fokus' platinastog jubileja. Svađaju se dok par prkosi zabrani kraljice i najavljuje povratak minut nakon što je otkriveno da neće biti na balkonu Bakingemske palate.

DRAMA U BAKINGAMSKOJ PALATI: Svađa kraljice sa Harijem i Megan u punom jeku!

Foto: Tanjug/AP

Bakingemska palata saopštila je danas da će na balkonu biti samo članovi kraljevske porodice koji obavljaju zvanične javne dužnosti.

Povratak Harija i Megan u Veliku Britaniju rizikuje da postane 'fokus' Kraljičinog platinastog jubileja, upozorili su večeras kraljevski stručnjaci - nakon što je par najavio povratak samo nekoliko minuta nakon što je otkriveno da im je zabranjen pristup balkonu Bakingemske palate.

U senzacionalnoj izjavi u 15 časova navodi se da par - kao i vojvoda od Jorka - neće biti pozvani na balkon za Trooping the Colour, spektakularan početak njenog dugog vikenda proslave.

Onda su samo 18 minuta kasnije, prkosni Saseksi konačno otkrili u tvitu preko svog prijatelja i novinara Omida Skobija da će ipak doleteti iz Kalifornije - sa Arčijem i Lilibet - na događaje koji će obeležiti monarhovu 70. godine na presto koji počinju 2. juna.

Ali bilo je upozorenja večeras da samo prisustvo para u Velikoj Britaniji preti da zaseni svečanosti.

- Primorani su da prihvate degradiranu ulogu, ali očigledno očajnički žele da ne budu isključeni. Ukoliko Palata ne bude izuzetno pažljiva, Saseksi će okrenuti proslave u svoju korist - rekao je Tom Bover za MailOnline.

- Nadajmo se da će Saseksi biti pod čvrstom kontrolom kako bi izbegli da njihovi sebični interesi dominiraju proslavom kraljičinog služenja Britaniji koji izaziva strahopoštovanje - dodao je on.

Odlučujuću akciju 96-godišnjeg monarha da uključi samo članove kraljevske porodice koji obavljaju zvanične javne dužnosti, poput Harijevog oca i brata, za paradu u Bakingemskoj palati prihvatila je „nakon pažljivog razmatranja“, prenosi MailOnline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading