NIKOME NIJE JASNO ŠTA SE DESILO SA GLUMCEM! Fotka koja je ODJEKNULA U JAVNOSTI je otkrila TAJNU: Biković više nije u DOBRIM ODNOSIMA sa bliskom osobom? (FOTO)

Autor:

Zabava

05.05.2022

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković se nije pojavio na rođendanu ćerkice Nine Janković i svi su pomislili da su odnosi zahladneli!

NIKOME NIJE JASNO ŠTA SE DESILO SA GLUMCEM! Fotka koja je ODJEKNULA U JAVNOSTI je otkrila TAJNU: Biković više nije u DOBRIM ODNOSIMA sa bliskom osobom? (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen/AmiG Show

Nakon fotke sa Instagrama koja je odjeknula svi se pitaju da li su se dobri prijatelji Miloš Biković i Nina Janković posvađali, s obzirom na to da samo on nije prisustvovao rođendanskoj žurki njene ćerke Ivanke koja je napunila jednu godinu, a na kojoj su bile sve bliske kolege.

Poznato je da Nina ima odličan odnos sa svim svojim kolegama sa klase, sa dvojicom kolega iz se čak okumila, dok se sa Tamarom Dragičević i orodila, stoga niko ovakav ishod nije očekivao. Biković nije jedini sa klase koji glumicu na dan ćerkinog rođendana nije ispoštovao. Naime, Jelisaveta Orašanin koja uopte ne živi ovde i Ivan Mihailović koji trenutno ne boravi u Srbiji jer je na proputovanju, takođe nisu uspeli da dođu, međutim razlika između njih i Miloša je ta što su njih dvoje u očima javnosti imali opravdane razloge za odsustvo. 

 

 

 

Iako je svađa Miloša Bikovića i Nine Janković jedino logično objašnjenje ovakvog ponašanja, ne možemo sa da tvrdimo da su se razmirice među klasićima zaista i dogodile, ono što je sigurno je da je Bikoviću ovoga puta nešto drugo bilo preče od Nine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading