Odbačena prijava za ubistvo INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA! Obrazloženje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu!

Autor:

Hronika

05.05.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da je Jović preminuo usled teškog obostranog zapaljenja pluća uzrokovanog koronom.

Odbačena prijava za ubistvo INSPEKTORA DEJANA JOVIĆA! Obrazloženje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu!

Foto: Privatna arhiva

Više javno tužilaštvo u Beogradu obaveštava javnost da je odbacilo krivične prijave u vezi sa smrću Dejana Jovića, nakon što je komisijskim veštačenjem doktora specijalista zaključeno je da je smrt Dejana Jovića nastupila prirodnim putem.

Naime, utvrđeno je da je Jović preminuo usled teškog obostranog zapaljenja pluća uzrokovanog SARS-CoV-2 virusom (bolesti COVID-19) I nastalih komplikacija ove infekcije u vidu progesivnog pogoršaanja plućne funcije i razvoja šoknog stanja.

Prijave za teško ubistvo su odbačene jer ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno prijavljeno krivično delo.

Podsećamo da se u mišljenju veštaka navodi da je:

- Smrtni ishod kod sada pokojnog Dejana Jovića nastupio je i pored svih mera intenzivnog lečenja preduzetih sve vreme boravka u specijalizovanoj bolnici, od ukupno skoro tri i po nedelje. Na osnovu medicinske dokumentacije u spisima može se reći da se uzrok smrt pok. Dejana Jovića ne nalazi u nekoj drugoj okolnosti koja nije u direktnoj vezi sa virusnom infekcijom SARS-CoV-2. Analizom medicinske dokumentacije u spisima koja se odnosi na lečenje Dejana Jovića, ustanovljeno je da su svi pojedinačni nalazi međusobno saglasni, jasni i logični po pravilima medicinske struke, kao i da je tok bolesti koji je opisan u medicinskoj dokumentaciji u spisima opisan pravilno, da je jasan i logičan, te da je smrtni ishod jasan i logična posledica takvog toka i istorije bolesti od koje je sada pok. Dejan Jović i preminuo.

Mišljenja je potpisala komisija veštaka koju su činili: dva doktora specijalista sudske medicine, specijalista za infektivne i tropske bolesti i specijalista za anesteziologiju, reamimatologiju i intenzivnu terapiju.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pravda

25.06.2022 18:15

Ovo se zove kriminal,a sudstvo je davno prestalo da postoji.