SILVESTER STALONE UTUČEN ZBOG STANJA BRUSA VILISA: Moli se za svog prijatelja i LEGENDARNOG GLUMCA, TUGA DO NEBA!

Autor:

Zabava

31.03.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silvester Stalone utučen zbog bolesti Brusa Vilisa!

SILVESTER STALONE UTUČEN ZBOG STANJA BRUSA VILISA: Moli se za svog prijatelja i LEGENDARNOG GLUMCA, TUGA DO NEBA!

Foto: instagram.com

instagram.com

Silvester Stalone se 'moli' za svog dugugodišnjeg prijatelja i partnera Brus Vilis nakon vesti da mu je dijagnostifikovano degenerativno stanje mozga i da će se zbog opake bolesti povući iz glume.

- Molim se za tebe i tvoju divnu porodicu, napisao je Stalone (75)

Silvester Stalone i Vilis su zajedno glumili u franšizi "Plaćenici", te je tada došlo do njihove prve svađe, gde ga je Silvester izbacio uz filma, taj sukob je je tada odjeknuo u medijima, ali su se u međuvremenu pomirili, jer prijateljstvo je bilo jače, a Vilis je bio pozvan da igra u trećem delu.

Silvester je sada utučen zbog bolesti prijatelja te želi da se što pre oporavi. Glumac je objavio tri snimka sa posvetama. 

Prvi je posvećen je njegovom velikom povratku 1992.godine, na drugom snimku su njih dvojica na motorima u Dejvid Leterman šou 2008 godine, kao i sliku njih dvojice sa crvenog tepiha na premijeri poznatog filma. Njzanimljivi detalj je bio snimak iza kulisa filma Plaćenika koji je oduševio mnoge.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Silvester Stalone i Brus Vilis

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading