Brus Vilis PREKIDA karijeru zbog TEŠKE BOLESTI! Porodica otkrila sve DETALJE i razloge zbog kojih više NE MOŽE da glumi! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brus Vilis zbog bolesti završava svoju karijeru.

Brus Vilis PREKIDA karijeru zbog TEŠKE BOLESTI! Porodica otkrila sve DETALJE i razloge zbog kojih više NE MOŽE da glumi! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis (68), jedan od najpoznatijih glumaca na svetu, završava svoju karijeru zbog bolesti koja je šokirala čitavu javnost, a odluku i povlačenju je potvrdila njegova porodica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Brus Vilis bolestan

Naime, Brus je imao poteškoća sa pamćenjem tekstova za svoje uloge, što su mnog karakterisali kao lenjost, ali nažalost, na kraju se ispostavilo da boluje od afazije - gubitak ili poremećaj već stečenih jezičkih sposobnosti prouzrokovan povredom na mozgu.

- Brusovoj velikoj podršci, mi kao porodica želimo da saopštimo da naš voljeni Brus ima zdravstvenih problema i da mu je nedavno dijagnostikovana afazija koja je uticala na njegove kognitivne sposobnosti. Zbog posledica bolesti Brus je odlučio da se povuče iz karijere koja mu je mnogo značila - piše u saopštenju njegove bivše supruge Demi Mur i dodaje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

- Ovo je veoma težak trenutak za sve nas i cenimo vašu bezuslovnu ljubav, saosećanje i podršku. Kroz sve ovo prolazimo kao jaka porodica, a vas kao obožavaoce smo hteli da uključimo u sve jer znamo koliko vam on zanči, kao i što vi njemu značite. Kao što je Brus uvek govorio: 'živite' i svi zajedno planiramo tako i da uradimo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading