Indi otkrila ISTINU TUČE sa Minom Kostić! Pevačica šokirala prizanjem: IZMANIPULISANA SAM!

Autor: A.D.

Zabava

30.03.2022

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi progovorila o skandalu i tuči sa Minom Kostić.

Indi otkrila ISTINU TUČE sa Minom Kostić! Pevačica šokirala prizanjem: IZMANIPULISANA SAM!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Indi Aradinović

Nakon što se u javnosti ponovo pojavio snimak tuče Mine Kostić i Indi Aradinović iz 2008. godine, te društvene mreže ne prestaju da govore o ovom skandalu, oglasile su i akterke cele priče.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mina Kostić i Indi tuča

- To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka - rekla je Mina, prenosi Espreso.

Republika

Foto: Republika.rs

Indi o tuči sa Minom Kostić

Mi smo pozvali Indi za komentar, a ona se složila sa Minom.

- Stojim uz Mininu izjavu, to je tačno. Ja sam bila jako mlada, neiskusna i nasela sam na tuđu manipulaciju. Tema našeg razgovora pre tuče je bila pesma sa festivala, ne muškarac - iskrena je bila Indi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading