Konstraktin muž ima TUMOR! Otkriveni detalji BOLESTI: REALNOST TREBA PRIHVATITI

Autor:

Zabava

30.03.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstraktin muž boluje od tumora, otkriveno i kakve vrste.

Konstraktin muž ima TUMOR! Otkriveni detalji BOLESTI: REALNOST TREBA PRIHVATITI

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Konstrakta na Beoviziji

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta svojom pobedom na izboru za ''Pesmu Evrovizije'' podigla je prašinu u javnosti, a koliko god se nekome sviđala ili ne pesma, ne postoji osoba koja ne zna bar deo pobedničke numere. Međutim, ono što niko ne zna jeste činjenica da je njeno učešće na festivalu bilo neizvesno i to zbog bolesti supruga, Milana Đurića.

Republika

Foto: ATA Images

Konstrakta Beovizija

Naime, njemu je dijagnostikovan tumor, što ih je u potpunosti poremeritilo, te su zajedno otišli u Nemačku kako bi Milan bio podvrgnut brojnim ispitivanjima, a Konstrakta nije znala da li će izaći da nastupa jer nakon ovih vesti nije imala želju da se raduje, peva i sluša aplauze publike, prenosti Story.

Testovi koji su stigli iz Nemačke su pokazali da se radi o benignom tumoru koji se lako može ukloniti, što je odmah popravilo raspoloženje Đurića, a nakon te vesti Konstrakta je odlučila da izađe na scenu, što se na kraju ispostavilo i kao dobra odluka.

– Realnost treba prihvatiti, ali i raditi na tome da u fokusu budu teme koje su bitne. Strah od neizvesnog rađa nove strahove i stvara osećaj konstantne borbe i brige šta će biti sutra ako ne uradimo sve ono što je u našoj moći da se od problema zaštitimo. Dakle, prepušteni sami sebi, da sami o sebi brinemo. Naravno, to nije dovoljno, ali je jedino što mi kao pojedinci možemo da uradimo. U ekipi svog dens hora „Starih Latina“ imam sve: i reiki majstora, i fizioterapeuta, i gastroenterologa, i psihoanalitičara. I to je to – rekla je Ana, pa otkrila kakav odnos ima sa decom:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

 

– Bilo je situacija u kojima sam se pitala da li sam pogrešno reagovala. Taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Deca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading