Potukle se Indi i Mina Kostić! Procurio snimak BRUTALNE TUČE usred emisije! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pojavio se snimak tuče Mine Kostić i Indi Aradinović.

Potukle se Indi i Mina Kostić! Procurio snimak BRUTALNE TUČE usred emisije! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović obeležile su 2008. godinu skandalom o kom se i dan danas govori. Naime, njih dve su se potukle na Grandovom festivalu, a sada se po društvenim mrežama deli snimak njihove tuče i poredi se sa skandalom sa dodele Oskara.

Foto: youtube.com/printscreen

Mina Kostić i Indi skandal 2008.

Naime, kako se tada navodilo, razlog obračuna koleginica jeste Tiosav Sretenović Tika, bivši Minin suprug, a tadašnji dečko Indi.

- To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka - rekla je Mina i dodala:

Foto: youtube.com/printscreen

Mina Kostić i Indi tuča

- Savetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htela da se povuče, vređala me je i, naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cene i poštuju. Ni u osnovnoj ni u srednoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim - kaže Kostićeva i dodaje da se kaje zbog voog skandala:

Foto: youtube.com/printscreen

Mina Kostić i Indi se potukle u Grandu

- Nemam ja razloga da se bilo kome dokazujem. Nisam ja mafijašica da sad nekog bijem. Ja sam pevala opasnim momcima i nikada nisam imala problem, baš naprotiv – oni su me svi voleli i cenili. I onda dođe tako neka budala koja ne razmišlja glavom i napravi ti problem. Ali ja kažem – iz ove prespektive, to nikada ne bih uradila zato što sam naučila da ljudima praštam i da Boga ima i da on sve stavlja na svoje mesto - zaključila je pevačica, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading