PRIVEDEN U POLICIJU! HAOS zbog Aleksandra Mitrovića - svi su u ŠOKU!

Autor:

Sport

30.03.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji, Aleksandar Mitrović, našao se u epicentru skandala!

PRIVEDEN U POLICIJU! HAOS zbog Aleksandra Mitrovića - svi su u ŠOKU!

Foto: Starsport

Naime, njegov transfer iz Anderlehta u Njukasl 2015. godine za sumu od 18 miliona evra, napravio je pravi dar-mar u svetu fudbala!

Naročito zbog osnovane sumnje da je tadašnji predsednik Anderlehta Herman van Holsbek uključen u brojne finansijske malverzacije, a u celu priču umešao se i Mitrovićev tadašnji agent Nenad Jestrović:

Republika

Foto: Starsport

Nenad Jestrović

- Pozvala me je srpska policija. Odgovorio sam na sva njihova pitanja, jer nemam šta da krijem. Da, ja sam bio čovek koji je Mitrovića prebacio iz Partizana u Anderleht i za to sam dobio proviziju. Van Holsbek je, međutim, dao autorizaciju i Kristofu Henrotaju, koji je potom takođe dobio svoj deo provizije. Kada je Mitrović dve godine kasnije otišao u Njukasl, više nisam bio uključen u posao. To su sve preuzeli menadžeri Kristof Henrotaj i Ranko Stojić. Da, njihova provizija za taj posao je bila ogromna. Da li je i Van Holsbek nešto dobio, ne znam- rekao je Jestrović za belgijske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading