VLAHOVIĆ GA RAZOČARAO, MITRU JE SAMO NEBO GRANICA: Đani OTVORIO KARTE o Piksiju, Mitroviću i Dušanu, pa ZAGRMEO - nikada ne bih seo na klupu Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.03.2022

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Redakcija portala Republika posetila je našeg proslavljenog asa Sašu Ćurčića, koji trenutno boravi na Ubu.

VLAHOVIĆ GA RAZOČARAO, MITRU JE SAMO NEBO GRANICA: Đani OTVORIO KARTE o Piksiju, Mitroviću i Dušanu, pa ZAGRMEO - nikada ne bih seo na klupu Partizana! (VIDEO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Republika posetila Đanija na Ubu

Kontroverzni Đani se oprobao u potpuno drugačijoj ulozi, kao trener srpskoligaša Borca iz Lazarevca, a sa njim smo razgovarali o brojnim temama.

Ćurčić je oduševljen harizmom selektora Dragana Stojkovića Piksija, koja je Srbiji širom otvorila vrata Mundijala u Kataru, dok je očekivao da će centarfor Dušan Vlahović otići iz Serije A na Ostrvo. Bivši reprezentativac naše zemlje ima sjajan odnos sa Aleksandrom Mitrovićem, a objasnio nam je njegovu fascinaciju Fulamom, a tokom intervjua dotakao se i Partizana tom prilikom rekavši da sebe ne vidi na klupi crno-belih.

Pored sportskih tema, Đani je nedavno došao u žižu javnosti zbog podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uoči aprilskih izbora na svim nivoima. Ćurčić je podsetio na svoj politički "angažman" tokom proleća 1999. godine u Londonu, kada je držao mitinge podrške srpskom narodu u jeku NATO agresije, a sada je stao uz Vučića iz čisto ideoloških razloga, bez "trunke interesa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading