EVROPA POD NOGAMA: Crno-beli HARAJU Starim kontinentom!

Autor:

Sport

13.03.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana nalaze se pred eliminacijom iz UEFA Lige konferencija. Nakon poraza u Humskoj, svima kojima su crno-bele boje na srcu, jasno je da je revanš u Roterdamu samo pitanje formanosti, ali se o Partizanu šitom Starog kontinenta govori sa uvažavanjem.

EVROPA POD NOGAMA: Crno-beli HARAJU Starim kontinentom!

Foto: Starsport

Naime, nekadašnji napadači beogradskog Partizana, u aktuelnoj sezoni, "terorišu" golmane širom Evrope.

Zapažene partije u Sportingu iz Hihona pruža Uroš Đurđević, mladi Đorđe Jovanović brzo je postao uzdanica Makabija iz Tel Aviva u borbi za šampionski pehar sa imenjakom iz Haife,...

O partijama Aleksandra Mitrovića u dresu londonskog Fulama i Dušana Vlahovića u Juventusu sve se zna, ali se jedan fudbaler posebno ističe.

Nigerijski napadač Umar Sadik, jedan je od glavnih aduta Almerije u borbi za plasman u španski elitni rang. Ekipa iz Andaluzije trenutno deli lidersku poziciju sa ekipom Eibara, s tim da imaju jedan meč više odigran.

 

 

Ljubimac "Grobara" pružio je sjajne partije pošto se vratio sa Kupa afričkih nacija. U četiri ligaška meča u februaru postigao je pet golova i zabeležio dve asistencije, dok je Almerija upisala sve četiri pobede i to je bilo sasvim dovoljno da Sadik bude proglašen za najboljeg fudbalera španske Segunde u februaru mesecu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading