BESAN KAO RIS: Trener Partizana preko ovog nije mogao da pređe, grobari su ga vidno iznervirali! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom susreta osmine finala UEFA Lige knferencija, trener Partizana ušao je u verbalni sukob sa grupom navijača sa zapadne tribine stadiona u Humskoj.

BESAN KAO RIS: Trener Partizana preko ovog nije mogao da pređe, grobari su ga vidno iznervirali! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Partizan je doživeo jedan od većih evropskih brodoloma na svom terenu. Holandski Fejenord je do vrha napunio mrežu mladog golmana Aleksandra Popovića, a tokom susreta svoj sud o prikazanom na terenu izneli su i navijači sa zapadne tribine.

Naime, u momentu kada je trener Aleksandar Stanojević vršio izmenu, tokom koje je igru napustio Miloš Jojić, sa tribine su se čule salve zvižduka upućene iskusnom fudbaleru. Upravo njega su navijači crno-belih okarakterisali kao glavnog krivca za loš rezultat, ali se sve navedeno nije svidelo strategu Partizana.

On je ušao u sukob sa navijačima što su zabeležile i kamere:

 

 

Ipak, verbalni sukob nije dugo potrajao, svi akteri dešavanja su se vatili praćenju igre, ali je sigurno "gorak ukus u ustima" ostao, jer trener, bez obzira na sve, ne bi smeo da ulazi u takve rasprave sa publikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
NAVIJACI ALI NE SA JUGA

11.03.2022 16:49

Krivci : VUCELIC VAZURA ILIJEV NOVAK NEDIC ( HULIGAN ) E MOJ STANOJE. TREBAO SI NA VREME DA SHVATIS SA KAKVU BARU SI U KLUBU !

Pravo STANJE kluba

15.03.2022 19:10

@NAVIJACI ALI NE SA JUGA - ,,UPRAVA" - zlo PARTIZANA TRENER - potrcko ,,uprave" a ne shvata da ce prvi da leti iz kluba ! FOTELJASI su to !