MIHI STIGLA VELIKA PODRŠKA: Cimeru ozdravi, pa da šetamo unučiće!

Autor: Radovan Bibić - Emir Selmani

Sport

28.03.2022

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mihajlović (53) igra utakmicu života, a, kao i prvo poluvreme, dobiće i drugo protiv leukemije, koja mu se vratila. Miha će danas leći u bolnicu "Sant Orsola" na novu rundu lečenja, što će, prema saznanjima Srpskog telegrafa, biti jedan ciklus terapija.

MIHI STIGLA VELIKA PODRŠKA: Cimeru ozdravi, pa da šetamo unučiće!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Poruke podrške treneru Bolonje stižu sa svih strana otkako je objavio da je bolestan. Svim srcem uz Sinišu je i bivši saigrač Dragiša Binić, koji je u razgovoru za Srpski telegraf poželeo prijatelju da se što pre izleči.

OZBILJNO SHVATIO

- Miha i ja smo bili cimeri u Zvezdi i svašta smo prošli zajedno. Želim da se oporavi što pre i da zajedno odemo da šetamo unučiće. Mora ozbiljno da shvati terapiju, ali, znajući njega, to neće biti problem. Kao igrač je bio pobednik, pobediće i ovaj put. Znam da je za njega ovo samo još jedna bitka iz koje će izaći jači - rekao je Binić.

Jednako emotivne poruke Siniša Mihajlović je dobio od supruge Arijane i ćerki Viktorije i Virdžinije. Emotivno mu se obratio i Valter Zenga, nekadašnji saigrač iz Sampdorije.

- Volim te, uvek uz tebe! Moj prijatelj Siniša... Pravi čovek... Brate i iskreni prijatelju - poručio je Zenga.

Republika

Foto: Starsport

Dragiša Binić

Mihajloviću je podrška stigla iz gotovo svih klubova Serije A, a najdirljiviji je potez njegove Bolonje. Čim je saopštio da je bolestan i da neće voditi klub neko vreme, umesto da mu potraže zamenu, na "Renato Dalari" Siniši ponudili produženje za godinu dana ugovora, koji ističe 2023.

JEDVA STAJAO

S druge strane, italijanska Gazeta otkriva da je Mihajlović već neko vreme znao da je bolestan. Kako navode, Miha je simptome bolesti osetio na meču protiv Salernitane 26. februara, a imao je i hiruršku intervenciju koja nije nimalo naivna. Umesto da ostane nedelju dana u bolnici, Mihajlović je otišao kući posle nekoliko sati, ne slušajući savete lekara, a sutradan je vodio trening Bolonje iako je jedva stajao. Već 6. marta Siniša je vodio meč protiv Torina, kao i protiv Fjorentine sedam dana kasnije, te protiv Atalante 20. marta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading