OVO SU NAJPOTENTNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Njima ne trebaju nikakvi posebni uslovi, mogu bilo gde i bilo kada

Autor:

Lifestyle

31.03.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko kaže da zvezde moraju da budu usklađene da bi vi i vaš partner uspeli?

OVO SU NAJPOTENTNIJI HOROSKOPSKI ZNACI: Njima ne trebaju nikakvi posebni uslovi, mogu bilo gde i bilo kada

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

POZA

Kada govorimo o seksu, vaš libido nije jedini koji igra glavnu ulogu nego i vaš horoskopski znak. Neki pripadnici zodijaka imaće više zabave u spavaćoj sobi od ostalih, zato što tako žele.

Poznato je da drugi imaju seks koji je nezaboravan, vatren i vreo, pa samim tim njihovi partneri još više žude za njima. (Možete li da pogodite o kome se radi?) Rangirali smo horoskopske znakove po seksualnoj želji od najjače do najslabije, po astrološkinji Dose-Via Trenu-Vels.

ŠKORPIJA - Kao najseksualniji pripadnici horoskopa, Škorpijama vladaju njihovi reproduktivni organi, pa nije iznenađenje što se nalaze na prvom mestu naše liste. Ovo međutim ne znači da će otići u krevet sa svakim. Škorpije su vrlo izbirljive i imaju visoke standarde, pa ćete morati da uskladite svoju seksualnost i emotivnost sa njihovom da biste im dokazali da ste vredni.

OVAN – Vođeni vladavinom Marsa, planete akcije, Ovnovi često misle na seks. Njihov libido je izrazito jak, zato što su oni neobično strastveni i uvek usmereni na akciju. Seks sa njima je garantovano nezaboravan i to je vatreno iskustvo, koje u njihovim partnerima budi još jaču erotsku želju. Za Ovnove je vođenje ljubavi najprirodnija stvar - kao disanje.

BIK – Ovaj znak uživa u strasti i maženju. Pod vladavinom Venere, planete ljubavi, Bikovi su čuveni po svojoj senzualnosti i romantici. Njihova seksualna želja ima jake oscilacije – ili će provesti neverovatno strastvenu noć sa partnerom ili će samo hteti da budu u njegovom (ili njenom) zagrljaju.

RIBE – Sanjari zodijaka, Ribe vole romantiku, ali i seksualna iskustva koja im pomažu da pobegnu od realnosti. Ukoliko je njihovo srce bezbedno sa vama, garantovano vam je orgazmičko iskustvo, kaže astrološkinja Trenu-Vels. U stvari njihova seksualna želja vas može iznenaditi, jer deluju kao nevinašca, ali u spavaćoj sobi lako mogu da se pretvore u zveri.

Republika

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

 

 

LAV – Vatreni Lav uživa da je u centru pažnje, naročito u spavaćoj sobi. Ako su sa partnerom koji zna kako da ih šarmira i zavede, njihov libido će biti beskrajan. Lavovi su nesebični u krevetu i znaju kako da pojačaju partnerov ego, pa tako održavaju strast na vrlo visokom nivou.

RAK – Seks je prirodan za Rakove, iako im treba dosta vremena da steknu poverenje. Ukoliko imate sreće da vam Rak poveruje, dobićete pogled na njihovu ličnost sa potpuno druge strane i otkrićete njihov neobično uzbudljiv seksualni život, kaže astrološkinja Trenu-Vels. Što su više emotivno povezani sa partnerom, Rakovima raste i seksualna želja i njihova pažnja se preusmerava na partnerovo zadovoljstvo u krevetu.

JARAC - Pod strogom vladavinom Saturna, Jarčevi imaju reputaciju izrazito ozbiljnih i posvećenih poslu, ali to ne znači da nisu strastveni u krevetu – naprotiv! Njihova legendarna upornost i požrtvovanost se višestruko isplate, kada je seks u pitanju, zato što su izdržljiviji od većine horoskopskih znakova, prenosi Popsugar.

STRELAC – Uvek spremni za flert, Strelci često iniciraju seks iz zabave. Njihov libido i nagoni su jaki, ali im sve to vrlo brzo dosadi. Njihovi partneri moraju da budu svesni ove činjenice i da uvek drže Strelca zainteresovanim za seks nekim novim trikovima ili seksi igračkama.

BLIZANCI – Vođeni vladavinom Merkura, planetom komunikacije, Blizanci uživaju da pričaju tokom seksa, tako da će svojim partnerima staviti do znanja šta žele od njih. Njihova seksualna želja varira i veoma zavisi od raspoloženja - to vam je kao sila prirode – otkriva astrološkinja Trenu-Vels.

DEVICA – Iako su često zadubljene u sopstvenim mislima, Device su veoma seksualna bića. Ovo im otežava da budu potpuno prisutne sa partnerima na pravi način. Zbog toga zapostavljaju seks i često ga stavljaju u drugi plan, što im samo odmaže i čini da se osećaju frustrirano i napeto.

VAGA – Romantične Vage uvek daju prednost emocijama nad seksom. Iako su sjajne u krevetu, Vage vole da osete harmoniju više nego ekstremne emocije, tako da je njihova želja za seksom mnogo više ujednačena nego kod ostalih pripadnika horoskopa. Iako neće po svaku cenu juriti za užitkom, seksualni partneri Vagama neće predstavljati problem, prenosi Popsugar.

VODOLIJA – Sklonost ka tome da često budu izgubljene u svojim mislima, može spustiti njihov seksualni nagon na minimum. Vodolije uživaju da vode ljubav prvenstveno na intelektualnom nivou, pa čak i ako imaju želju za seksom ona im uopšte nije primarna u vezi. Njih uzbuđuje dobra intelektualna debata, koju doživljavaju kao predigru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading