Ešton Kučer i Mila Kunis DONIRALI 30 miliona dolara Ukrajini: Glumački par OČAJAN, na sve načine nude POMOĆ ugroženima u RATU!

Autor:

Zabava

19.03.2022

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešton Kučer i Mila Kunis su donirali 30 miliona dolara Ukrajini.

Ešton Kučer i Mila Kunis DONIRALI 30 miliona dolara Ukrajini: Glumački par OČAJAN, na sve načine nude POMOĆ ugroženima u RATU!

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Ešton Kučer je sa suprugom Milom Kunis pokrenuo kampanju "GoFoundMe", kako bi pružili potrebnu novčanu pomož državi Ukrajini nakon Ruskog napada.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mila Kunis i Ešton Kučer

Bračni par je planirao da skupi čak 30 miliona dolara koje su namenili organizacijama za prevoz i smeštaj ljudima pogođeni ratom, a sada su se oglasili i otkrili da su premađili svoj cilj.

- Pre dve nedelje smo vas zamolili da nam se pridružite i više od 65.000 ljudi se javilo i doniralo novac za Ukrajinu. Sada, uz vašu pomoć, dostigli smo cilj od 30 miliona dolara. Iako je ovo daleko od rešenja problema, naši zajednički napori će obezbediti lakši život mnogim ljudima. Kako sredstva nastavljaju da pristižu, svaki dolar ćemo donirati - napisali su Mila i Ešton u opisu video snimka na Instagramu, prenosi B92.

Republika

Foto: www.youtobe.com

Mila Kunis, glumica

Inače, njih dvoje su odmah donirali 3 miliona dolara, a Mila, koja je rodom iz Ukrajine, ne krije svoju tugu, a ističe da Rusi nisu neprijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading