Poznati glumac OPTUŽEN za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Bio je MILJENIK naroda, a preko noći se sve promenilo!

Autor:

Zabava

18.03.2022

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dastin Hofman je optužen za seksualno uznemiravanje koleginica.

Poznati glumac OPTUŽEN za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE: Bio je MILJENIK naroda, a preko noći se sve promenilo!

Foto: printscreen/yourube.com

Dastin Hofman (84) je dugo bio jedan od omiljenih glumaca, dok se preko noći nisu pojavili šokantne informacije o glumčevom životu.

Naime, Dastin je rođen 8. avgusta 1937. godine, a odrastao je u bedi pa je tako glumac redovno pričao da su jedno vreme jeli samo korn fleks.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Dastin Hofman, glumac

Glumac je jedva završio srednju školu, a obzirom da zbog toga nije mogao da upiše medicinski fakultet koji je želeo, Dastin se opredelio za časove glume dok je sve ostalo istorija.

Međutim, sreća mu je okrenula leđa 2017. godine kada je uhapšen producent Harvi Vajnstin koji je osuđen na 23 godine zatvora zbog seksualnih napada, a tada se javilo par žena koje su tvrdile da ih je i sam Hofman zlostavljao, a među njima je bila i glumčeva maloletna asistentkinja.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Dastin Hofman, glumac

Dastin je uručio jano izvinjenje, ali nakon toga su samo nastavile da se javljaju druge žene, pa tako i glumica Ketrin Roster koja je ispričala sve detalje druženja sa Dastinom.

- Zašto mu je bila potrebna soba kada je živeo kilometar daleko od mesta snimanja? Pitala sam se, ali mi je ubrzo bilo sve jasno nakon što je skinuo majicu i tražio da mu masiram leđa - ispričala je Ketrin, kojoj je on pre toga bio glumački idol, ali je glumac i ove navode demantovao:

- Imam visoko poštovanje za žene i osećam se užasno zbog bilo koga ko se oseća neprijtno pored mene. Žao mi je. To ne pokazuje ko sam - oglasio se Hofman nakon optužbi, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading