KOMŠIJE PROGOVORILE O JEZIVOM ZLOČINU NA ZVEZDARI: Bio je u zatvoru zbog droge - Išao je zgradom kao FURIJA

Autor:

Hronika

19.03.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar J. (29) je u u zgradu dolazio i iz nje odlazio kao furija

KOMŠIJE PROGOVORILE O JEZIVOM ZLOČINU NA ZVEZDARI: Bio je u zatvoru zbog droge - Išao je zgradom kao FURIJA

Foto: ST/N. MANDIĆ

Aleksandar J. (29) uhapšen je u petak zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju majku Jelicu J. (63). Nasilje se dogodilo u porodičnom stanu na Zvezdari.

Nesrećna žena je zbog batina dobila izliv krvi u mozak i u teškom stanju je primljena na neurohirurgiju Urgentnog centra, gde je i operisana, a njen sin je uhapšen.

DOLAZIO U ZGRADU I ODLAZIO IZ NJE KAO FURIJA

Kako komšije navode, Aleksandar je u u zgradu dolazio i iz nje odlazio kao furija.

Tek kasnije shvatili smo i zbog čega. Kako saznajemo, Aleksandar je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora. Na robiji je, nezvanično, bio zbog droge.

– Viđali smo ga pre pet-šest godina, kada su se doselili. Potom ga dugo nije bilo, sve do pre oko godinu dana. Tada je ponovo počeo da dolazi kod roditelja. Uvek bi kola parkirao na istom mestu, uletao je u zgradu kao furija, a viđali smo često i da žurno iz nje izlazi i ulazi u automobil – objašnjava sagovornik iz ovog kraja Beograda.

Republika

Foto: telegraf/vladimir lukic

Komšije su još uvek u šoku

Od ovog sagovornika saznajemo i ponešto o majci, koja je završila na operacionom stolu.

– Ona je ili pravnik ili advokat, nisam siguran. Znam da se stalno trudila da mu pomogne da izađe iz problema u koje je upadao. Otac mu je tih čovek, znam ga samo iz viđenja. Znate šta, da sam na njihovom mestu, ja tog momka nikada ne bih puštao u kuću. Toliko su se trudili da mu pomognu, a on im je ovako vratio – vrteći glavom u neverici, rekao je na kraju sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading