DŽONI DEP odlučio da se SKUĆI u Srbiji? Merka nekretninu OVDE, a kad čujete ko bi mu bio prvi komšija, bićete u šoku! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac obožava Srbiju, a sada se spekuliše da bi kupio kuću na Kosmaju!

DŽONI DEP odlučio da se SKUĆI u Srbiji? Merka nekretninu OVDE, a kad čujete ko bi mu bio prvi komšija, bićete u šoku! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Slavni holivudski glumac Džoni Dep, koji je već nekoliko puta rado dolazio u Srbiju gde je uvek sjajno dočekan, navodno je rešio da svom spisku luksuznih nekretnina doda još jednu, i to u našoj zemlji.

Čuvena filmska zvezda je prilikom svoje poslednje posete Beogradu za Sretenje ove godine, kada je odlikovan Zlatnom medaljom za zasluge Republike Srbije za izuzetan doprinos našoj zemlji u njenim naporima za širenje i unapređenje lokalne umetničke zajednice, posetio i Kosmaj.

Kako piše Kurir Stars, s Dep je sacprijateljima je boravio na nekoliko lokacija na ovoj srpskoj planini kako bi, kako se navodi, pogledao kuće i placeve na kojima bi sagradio nekretninu, jer želi da je ima baš u našoj zemlji, za koju je izuzetno vezan.

Republika

Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

Novak Đoković

 

"Džoni je hteo i prošli put, kada je boravio u Srbiji, da obiđe Kosmaj. Čuo je sve najlepše o tom delu Srbije. Tada nije stigao, ali je rekao prijateljima da to mora da učini kad bude dolazio sledeći put. U gustom rasporedu našao je nekoliko sati, pa je obišao nekolicinu kuća i placeva. Posebno se oduševio kada je čuo da se tu skućio i Novak Đoković, kojeg on baš poštuje. Nekoliko placeva mu je baš privuklo pažnju, jedan blizu Novakovog imanja, pa je rekao saradnicima da se pozabave time dok on opet ne dođe u Beograd. Inače, pošto je sada imao malo više vremena nego prošli put, posetio je i nekoliko restorana, gde je sedeo i fotografisao se s prijateljima", tvrdi izvor pomenutog lista.

Na Kosmaju, pored Đokovića, kuće imaju Karići, porodica Njegomir, Nikola Kojo i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading