POTRESNA PORUKA IVANA BOSILJČIĆA rastužila sve: Slika koju je podelio razara dušu i telo na komade - Bože ne spasavaj mene, ako ne spasiš njih! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.03.2022

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Ivan Bosiljčić poslao je emotivnu poruku i rastužio mnoge!

POTRESNA PORUKA IVANA BOSILJČIĆA rastužila sve: Slika koju je podelio razara dušu i telo na komade - Bože ne spasavaj mene, ako ne spasiš njih! (FOTO)

Foto: Nemanja Živković

Popularni glumac Ivan Bosiljčić koji već duže vremena gradi svoju karijeru u Rusiji veliki je vernik, to možemo zaključiti na osnovu slika koje često objavljuje na svom Instagram profilu. 

Ovoga puta poslao je potresnu poruku i podelio sliku jednog manastira koji se nalazi u Ukrajini.

Ime manastira je Kijevsko-pečerska lavra i jedan je od najznačajnijih spomenika pravoslavne vere za Ruse i Ukrajince. Manastir je sagrađen za vreme Kijevske Rusije na mestu gde je 1015. bio manastir u pečeri, tj. pećini. Manastir se nalazi na južnim padinama Kijeva u Ukrajini i danas je Lavra na listi UNESKO, i jedna od sedam čuda Ukrajine.

 

 

Pošto danima već traje sukob između Rusije i Ukrajine, to je potreslo poznatog glumca i želeći da ovi nemili događaju prestanu, on je napisao:

- Spasi Gospode narod svoj i spasi mene. Ako ne spasiš narod svoj i moj, a spasiš mene, osećaću se kao stranac u Raju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Balkanboy

01.03.2022 21:45

Telo i dusa su mi razoreni na komade