Mika Aleksić stigao u sud, očekuje se da IZNESE ODBRANU!

Autor:

Hronika

01.03.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik škole glume Miroslav Aleksić, optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu, gde će nastaviti da iznosi odbranu.

Mika Aleksić stigao u sud, očekuje se da IZNESE ODBRANU!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Podsećamo, na prethodnom ročištu Miroslav Aleksić je duže od tri sata iznosiop svoju odbranu. Više puta ga je prekidao sudija jer je opširno pričao, a nije se dotakao optužnice i dobio je opomenu za to. Pobunio se njegov branilac koji je rekao da odbrana smatra da u ovom predmetu nema dokaza i da je Aleksićevo izlaganje objašnjenje kako se nedostatak dokaza medijski spinovao.

Aleksić je tada rekao da o optužnici može da govori na samo jedan način, i nazvao ju je greškom.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN

Milena Radulović

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor.

Apelacioni sud u Beogradu, inače, potvrdio je početkom avgusta u celosti optužnicu protiv Aleksića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading