Nisam NASILNIK, MAFIJA mi je namestila: Majstor koji je ukrao EKSPLICITNE snimke Pamele Anderson je otkrio istinu koja stoji iz SKANDALA!

Autor:

Zabava

27.02.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Električar koji je ukrao eksplicitne snimke Pamela Andreson je sada objasnio šta se zapravo desilo.

Nisam NASILNIK, MAFIJA mi je namestila: Majstor koji je ukrao EKSPLICITNE snimke Pamele Anderson je otkrio istinu koja stoji iz SKANDALA!

Foto: Tanjug/AP

Majstor koji je ukrao eksplicitne snimke glumice Pamele Anderson tvrdi da ga je na to naterala jedna mafijaška porodia.

Serija "Pam & Tomi" koja prati život glumice je potresla ceo svetom razgrađenom pričom u kojoj je Rand Gauthier (kog igra Set Rogen) provalio u kuću para u Malibuu i ukrao njihov se*s snimak.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson, glumica

Rand je rekao da nije imao nikakve veze sa krađom videa sa oznakom Ks 1996. godine, i tvrdi da ga je kriminalna porodica primorala da preuzme krivicu. Ovaj 63-godišnjak je u nedelju za The Sun izjavio da je porodica Gambino razlog zašto je snimak sek*a postao viralan i dao mu ponudu koju nije mogao da odbije.

- Nakon što je snimak ukraden, rekao sam kapou (šefu) iz kriminalne porodice Gambino: „Svi misle da sam ovo ja, ne želim to na svojim ramenima“. Rekao mi je: 'Želimo to na tvojim ramenima'. Dao mi je ponudu koju nisam mogao da odbijem i nisam u poziciji da se raspravljam sa porodicom Gambino. Nisam nasilnik - priča električar i dodaje:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson, glumica

- Tako da je cela stvar pala na mene. Ali istina je da nisam imao nikakve veze sa krađom snimka i nisam zaradio ni centa od toga - rekao je Rand, a nakon toga se izvinio Pameli zbog svoje uloge u videi koji je prikazan celom svetu.

On je istakao da mu je iskreno žao ako je glumica bila traumatizovana onim što se desilo, dodajući da se oseća krivim i da želi da nema ništa s tim, piše DailyStar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading