Goca Božinovska ispričala DETALJE DRAME u Titelu! Pevačica otkrila u kakvom je stanju Rodić: Nije mu ni do čega!

Autor:

Zabava

27.02.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska je otkrila u kakvom je stanju otac Bojane Rodić.

Goca Božinovska ispričala DETALJE DRAME u Titelu! Pevačica otkrila u kakvom je stanju Rodić: Nije mu ni do čega!

Foto: youtube.com/printscreen/pink.rs

Otac Bojane Rodić, verenice Mirka Šijana, je pre nekoliko dana doživeo nezgodu kada mu se konj otrgao kontroli, nakon čega je povukao zaprežno vozilo i oborio nesrećnog Bogdana na zemlju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Goca Božinovska

Njemu je pukla čeona kost i završio je u bolnici, a sada se oglasila Goca Božinovska i otkrila u kakvom je stanju trenutno.

Republika

Foto: e-stock agency

Bogdan i Danijela Rodić

- Nije lako, glava je u pitanju, ali srećom za sada neće biti nikakve operacije. Na posmatranju je i analizama, prate ga već nedelju dana i ostaće koliko god bude potrebno. Nije naivna povreda, ali srećom sve će to dobro biti. Normalno je da su se i ćerke uplašile, sve tri su odmah odletele kod majke Danijele i babe Jevrosime u Titel. Nije lako, pet žena samih u kući, jer se i Veljko vratio kod Cece u grad. Rekla sam Mirku odmah, ja ću da čuvam unuka, a on neka ide da im bude pri ruci ako nešto zatreba, ipak nije isto kada imaš i mušku ruku u kući. Sad su se i oni malo smirili, jer su uspeli i sa prijateljem da se čuju telefonom - objasnila je Goca za Svet i nastavila:

Republika

Foto: Marko Pantić

Mirko Šijan i Bojana Rodić

- Ja nisam išla, šta ću još i ja tamo da im samo pravim gužvu. Ja brinem o mom unuku. Naravno ići ću da posetim prijatelja kada se vrati kući i kada bude u stanju da prima posete i da razgovara sa ljudima. Sigurno mu sada nije ni do čega, i on jedva čeka da dođe kući. Na svu tu muku koja ga je snašla, on je čovek radoholik, navikao od jutra do mraka da radi, to ležanje će ga sada ubiti - rekla je pevačica, prenosi Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading