ON ŽIVI U SVOM SVETU, SMETA MI: Verica Rakočević progovorila o suprugu Veljku, pa je otkrila šta je za nju pravi muškarac!

Autor:

Zabava

27.02.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Rakočević je progovorila o mlađem suprugu Veljku Kuzmančeviću.

ON ŽIVI U SVOM SVETU, SMETA MI: Verica Rakočević progovorila o suprugu Veljku, pa je otkrila šta je za nju pravi muškarac!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Verica Rakočević je nedavno objašnjavala svoj odnos sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, a jednom prilikom je ustala u sred emisije i otišla zbog novinarske izjave da je udata za mlađeg muškarca:

Republika

Foto: instagram.com

Verica Rakočević

- Samo sam jednom reagovala, jedna osoba u svojoj emisiji je to uradila u vreme kada sam celu Tiršovu opremila, odeljenje neurologije, opremila sa posteljinom i televizorima, a voditeljka je počela sa Verica Rakočević koja je u tabloidima poznata po tome i tome... Ja sam samo ustala i otišla - kaže slavna kreatorka i dodaje:

- Ljudi su željne senzacionalizma. Ja sam pokrenula jednu kampanju na svom Instagramu, pa pored toga što predstavim svoju novu kolekciju na manekenkama, pa je pokažem i na sebi. Želim da pokažem da tu garderobu mogu da nose žene svih dobi, različite energije itd. - kaže Verica.

 

 

Svetski poznata modna kreatorka je svog supruga Veljka hvalila svuda, pa je tako istakla da je on mnogo zreliji što se tiče muško - ženskih odnosa.

- Sada punim 74 godine, a Veljko puni 86, zaista je tako. Ja sam imala dva supruga i sve muškarce koje sam upoznala do sada nisam srela nijednog koji ima tu filozofiju prema braku, takav odnos prema ženi i porodici kakav on ima. Ja ne razumem i mi dolazimo u strašne sukobe, jer ja i dalje malo infatilnije gledam na te muško-ženske odnose, a on ih gleda kao da je duplo stariji od mene - kaže Verica, a potom dodaje da iako Veljko nema osobine koje bi trebalo da poseduje, ima jednu koju modna kreatorka smatra osnovom za dobar brak:

Republika

Foto: prtintskrin kurir tv

Verica Rakočević

- Po meni pravi muškarac, ja bih našla tri osobine koje Veljko nema, a opet je pravi muškarac. Prvo da je neuredan, drugo, može svet da se sruši ako on ne želi nešto da uradi, on neće da uradi. Nema apsolutno nikakav odnos o obavezama. On živi u svom svetu. Bio je u porodici gde je mama sa nekim fenomenalnim stavom ispratila činjenicu da živi sa dva umetnika i stvarala im je prostor da mogu da se bave svojom umetnošću. Ja se bavim svojim poslom, svojim obavezama, svojim unučićima, kućom i milion drugih obaveza i meni to smeta - kaže Rakočevićeva.

- Ali ono što njega u mojim očima čini pravim čovekom, bez obzira na to što imamo toliko nerazmirica, a to je ta ljudska osobina da bez obzira na razliku u godinama, nikada me kao čovek ne bi izneverio. Meni je to najvažnije i ako me pitate šta je pravi muškarac, to je onaj koji vas nikada ne bi izneverio ljudski, a to je i prava žena, ako mene pitate - kaže Verica, piše Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading