PROMENIO PRIČU! Egipćanin tvrdi da nije imao moždani udar, ubeđen da mu neko namešta: Hoće ŽIVOG da me SAHRANE!

Autor:

Zabava

27.02.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajed Abubakr tvrdi da nema brata i da nije imao moždani udar.

PROMENIO PRIČU! Egipćanin tvrdi da nije imao moždani udar, ubeđen da mu neko namešta: Hoće ŽIVOG da me SAHRANE!

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr je opet dospeo u centar skandala, nakon što je njegova porodica saopštila da je imao moždani udari i da je u bolnici, sada se oglasio i skroz je promenio priču.

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr

Naime, Sajed se javio našem portalu i predstavio se kao svoj brat koji je tvrdio kako je nesrećni Egipćanin navodno imao moždani udar i da je kritično, a da mu je poslednja želja bila da vidi svoju ćerku Sofi koju mu je  supruga, Lea Šekarić ukrala.

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr

Egipćanin sada tvrdi da nema brata i da mu je sve namešteno:

- To je bizarna laž da sam imao moždani udar i da sam kritično. Ne zna kome tako nešto može da padne na pamet. Nije mi jasno ko to radi i smišlja. Hoće živog da me sahrane. Nemam nikakvog brata i sve je laž - ispričao je Sajed za Kurir i dodao:

Republika

Foto: Instagram/mado_king.2022

Sajed Abubakr

- Kunem se Bogom, uradiću se za svoju ćerku. Ko želi da mi veruje, može da mi veruje, ko ne zeli neka se j*be. Ne mogu da verujem da je neko tako nešto izmislio. Ima čak i izveštaj policije šta sam radio juče. Ne mogu da razumem kako je neko toliko bolestan da tako izmišlja. Mislim, pretpostavljam ko stoji iza toga, ali da neću o tome da pričam trenutno - tvrdi Sajed.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Slika koju je poslao Sajed Abubakr

Podsetimo, našem portalu je stigla slika na kojoj je navodno Sajed u bolnici, a njegov "brat" nas je kontaktirao u nadi da mu pomognemo.

Republika

Foto: printscreen

Nesrećni momak nakon saobraćajne nezgode

- Moj brat mi je rekao da ispričam vama šta, ako mu se nešto desi. Moj brat je završio juče na intezivnoj nezi, zbog moždanog udara. Rekao mi je da ima poslednju želju da prenesem za njegovu suprugu Leu, da njen muž i otac njenog deteta želi da je vidi pre smrti poslednji put u njegovom životu. Vi znate da je Lea mog brata blokirala i vi ste mu jedina nada da ova poruka bude dostavljena do Lee - izjavio je Sajedov brat za portal Republika.rs, a tada je tvrdio da je na samrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Leilani

01.03.2022 00:28

Pomozi mi Boze, kakve su ovo spodobe? S kim se ta devojka spetljala.? Prevazisli su ovi sve one price o Alibabi, Aladinu, i mnogim drugim koji su svojim lukavstvima uvek nekog prevarili za dragulje i novac. To im je u krvi.