POZNATI REPER SE RAZVEO NAKON 25 GODINA BRAKA: OJADIO je suprugu za MILIONE!

Autor:

Zabava

29.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr. Dre se razveo od svoje supruge Nikol Jang sa kojom je bio u braku 25 godina.

POZNATI REPER SE RAZVEO NAKON 25 GODINA BRAKA: OJADIO je suprugu za MILIONE!

Foto: printscreen

Dr Dre je rešio svoj brakorazvodni slučaj tako što je sklopio sporazum o nagodbi imovine sa svojom bivšom ženom, a priča se da je "oduševljen" što Nikol Jang dobija samo delić njegove imovine.

 

 

Dre i Nikol su nedavno predali dogovor o imovinskom rešenju, u kome se Dre složio da supruzi plati 100 miliona dolara, i to 50 miliona dolara odmah, a 50 miliona dolara za godinu dana. U zamenu, Dre zadržava 7 nekretnina koje poseduju, uključujući kuću u Malibuu, 2 kuće u Kalabasasu i 4 imanja u oblasti Los Anđelesa, uključujući imanje Brentvuda od 100 miliona dolara.

 

 

Razlog zašto Nikol nije dobila polovinu već samo deo jeste predbračni ugovor koji ju je reper naterao da potpiše. Pored toga, Dre dobija puna prava na svoje master snimke, žigove i interese u raznim partnerstvima, a takođe zadržava sve njihove akcije Apple-a, što uključuje prihod od prodaje "Beats by Dre"

 

 

Dozvoljeno joj je da zadrži nakit, gotovinu i bankovne račune koje je vodila tokom braka, ali mora da plati svoje pravne troškove koji iznose milione i milione dolara.

Izvori povezani sa Dreom kažu da je Nikol zapravo mogla da dobije veći deo kolača da je rešila pre godinu dana da se razvede. Jedan od tih izvora je rekao: "Mogla je čak da bude na terenu za poluvreme Superboula kao prijateljska bivša žena", prenose strani mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading