MARIJA ŠERIFOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Isprozivala Stoju za VIŠAK kilograma!

Autor:

Zabava

29.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je nedavno na svom Instragram profilu objavila sliku za koji mnogi smatraju da je upućena Stoji.

MARIJA ŠERIFOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Isprozivala Stoju za VIŠAK kilograma!

Foto: youtube.com/printscreen

Pojavila se fotografija na internet gde se Marija Šerifović navodno podsmeva Stojanki Novaković Stoji. 

 

 

Stoja je nedavno objavila sliku uz opis: "Dobro jutro! Taguj ovakvu, Bog je blagoslovio", ali i emotikone smajlija, pomfrita i hamburgera. Kako Scandal piše, Marija je izabrala Stojinu sliku iz perioda kada je imala višak kilograma i frizuru sa kikicama, a post je bio zezanje u smislu da svi taguju neku drugaricu koja ih podseća na Stoju u tom izdanju.

 

 

- To se na Internetu pojavilo kao fotografija, a pretpostavlja se da je Marija to okačila kao stori koji je neko printskrinovao – započinje izvor i dodaje:

 

 

- Stoja je sa druge strane poznata kao pevačica koja nema dodirnih tačaka ni sa kim sa estrade. Na snimanjima se svima javi, ali to je sve. Ona živi svoj život, radi i gleda svoja posla. Provodi vreme sa sinom, unucima i mužem. Ima par saradnika i to je njeno okruženje, a razočarana je jer je svojevremeno doživljavala mnoge sabotaže, miniranja i druga podmetanja, pa zato i ne želi nikome da pruža šanse da joj se približi – objasnio je izvor za pomenuti medij. 

 

 

Podsetimo, Stoja je potkačila Mariju kad je ona najavila svoj koncert u Narodnom pozorištu, pa je možda sada pevačica rešila da joj vrati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Zec

29.12.2021 11:18

Debela Marija kritikuje debelu Stoju.