KANJE VEST RASKRINKAO KIM! Kardašijanova uhvaćena u zagrljaju drugog: NIKADA NISAM VIDEO PAPIRE ZA RAZVOD!

Autor:

Zabava

21.11.2021

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Kardašijan je uhvaćena kako se drži za ruke sa Pitom Dejvidsonom, a Kanje Vest tvrdi da se nisu razveli.

KANJE VEST RASKRINKAO KIM! Kardašijanova uhvaćena u zagrljaju drugog: NIKADA NISAM VIDEO PAPIRE ZA RAZVOD!

Foto: Tanjug/AP

Najpoznatija američka starleta i TV lice, Kim Kardašijan nedavno je uhvaćena sa stendap komičarem Pitom Dejvidsonom, kako se drži za ruke i šeta, te su na taj način njih dvoje potvrdili priče o vezi.

Međutim, samo nedelju dana ranije, bivši supruznik Kim Kardašijan, reper Kanje Vest izjavio da je on nikada nije video papire za razvod, te da njihov brak nije gotov. Kim se izgleda ne obazire na ove može se reći provokacije, bivšeg partnera, te su njene i Pitove fotografije sa rođendanske žurke osvanule na Dejvidsonovom Instagram profilu.

Podsetimo, poznati bračni par se navodno rastavio zbog reperove prevare i to sa manekenkom Irinom Šajk, a Kim je pred kamerama potvrdila navode o razvodu, ne želevši preterano da otkrkiva razloge.

- Mislim da razloge ne bih rekla javno pred kamerama, ali ne radi se o jednoj stvari koju je uradio on ili ja. Reč je o razlikama u mišljenju i nekim stvarima koje su dovele do ove odluke. Neću da neko pomisli da se nisam posvetila tome, ni da sam se trudila. Imamo četvoro dece. Nema toga što bi roditelji... Deca bi najradije videla roditelje zajedno. To sam i sama doživela - istakla je Kim tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading