ĆERKA ANĐELINE DŽOLI HTELA DA PROMENI POL, A DANAS FURA DUGU KOSU I ŠMINKU: Evo kako izgleda ćerka Bred Pita! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.10.2021

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šajla Džoli Pit ćerka kontroverznog para šokirala je javnost kada se pojavila sa dugom haljinom i pravim ženstvnim izgledom.

Republika

Foto: profimedia

Anđelina Džoli glumica

 

Holivudska glumica i jedna od najuticajnih javnih ličnosti Anđelina Džoli se nedavno pojavila na premijere novog njenog filmskog ostvarenja ,,Večni". Međutim, svu pažnju privukla su njega deca Zahara, Medoks, Vivijan, Noks, a mnogi su se oduševili izgledom Šajlo. Poznato je da je Anđelinina ćerka Šajlo svojevremeno hteo da promeni pol, ali njen izgled privukao je svima pažnju. 

 

 

Šajlu smo prethodnih godina imali priliku da viđamo uglavnom u muškoj garderobi, ponašanje i frizure, jer je htela da promeni pol i postane dečak, u čemu ju je majka podržala i nikada nije pravila problem zbog toga. Anđelina i Bred Pit su podržali Šajlu u njenoj odluci, ali izgleda da se sada sve promenilo. Šajlo je imala svega dve godine kada je izrazila želju i pokazala prve naklonosti prema muškim stvarima.

Tokom jednom gostovanja 2008. godine kod Opre Vinfri, Bred Pit je rekao da svoju ćerku mora da oslovljava imenom Džon.

 

 

- Ona želi da je zovemo Džon. Džon ili Petar, a ja mislim da je to zbog Petra Pana. Onda moram da je pitam: "Džone, hoćeš li malo soka?" - ispričao je glumac, da bi dve godine kasnije ovu priču potvrdila i Anđelina Džoli.

- Ona želi da bude dečak. Morali smo da joj skratimo kosu. Želi da nosi odeću za dečake, a sebe smatra jednim od braće - ispričala je glumica u intervjuu za "Vanity Fair" 2010. godine.

 

 

Ćerka popularnog ljubavnog para, Šajlo Džoli Pit postala je jedna od najmlađih ikona LGBT populacije, zbog njenog ponašanja, stava i opredeljenosti uz životu.

- Džon će ići na operaciju, ako sve bude išlo po planu, sredinom naredne godine. Veoma se raduje i jedva čeka da postane muškarac. Endži je veoma brižna i prolazi kroz sve te trenutke s njim - rekao je svojevremeno izvor za američke medije.

Ono što su sada svi primetili jeste da je Šajlo došla sa majkom na jednom događaju, sa dugom kosom, šminkom i elegantnom haljinom, zbog čega su svi ostali u šoku. Nešto što definitivno nije bilo nešto što se očekivalo, ali izgleda da je Šajlo promenila ploču i odlučila da ipak ostane u svom telu.

Republika

Foto: instagram.com

Ćerka Anđeline Džoli Šajla

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dijana

18.04.2023 13:59

preslatka je kćerka breda pita i anjeline

svetlana

18.04.2023 14:02

šajlo je divna devojčica .......