SADA JE STVARNO PRETERAO!? Bivši muž Emine Jahović, uradio nešto ŠOKANTNO i ZGROZIO javnost!

Autor:

Zabava

29.09.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Sandal priznao da se podvrgao estetskim korekcijama, a muškarci su ostali u čudu!

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/mustafasandal24

Mustafa Sandal rešio da dotera izgled

Poznato je da mnogobrojni muškarci, nikad ne bi priznali da su poklekli pred trendom estetskih korekcija, čak šta više, za većinu je to sramotno. Međutim, Mustafa Sandal nije jedan od njih. On je najotvorenije uradio nešto, što je većini muškaraca nezamislivo. Naime, bivši muž Emine Jahović je upotpunosti otvorio dušu o korekcijama, koje je radio na sebi, te je otvoreno novinarima priznao da koristi botox.

 

 

- Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro - tvrdi Mustafa, a potom se osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da su se u proteklom periodu susreo sa mnogobrojnim skandalima:

 - Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to - tvrdi pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading