SANJA VUČIĆ OSUMNJIČENA ZA TERORIZAM!? Pevačicu POLICIJA OPKOLILA na aerodromu, jedva izvukla ŽIVU GLAVU!

Autor:

Zabava

29.09.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Vučić je svojim vernim pratiocima otvorila dušu o prvom susretu sa policijom, koji po njenim rečima nije bio ni malo prijatan

 

Republika

Foto: instagram.com/sanjalilwolf

Sanja Vučić je nedavno imala neprijatnu situaciju na aerodromu

Sanja Vučić je poznata po tome što se ne libi da uvek iskreno o svemu obaveštava svoje verne pratioce o dešavanjima iz njenog života. Tako je bilo i ovog puta, kada je pevačica na društvenoj mreži Instagram, otvorila dušu o svom prvom susretu sa policijom.

Naime, Sanja je odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama ispričala koji je njen najveći peh, koji joj se desio u skorije vreme, i tako šokirale brojne pratioce:

-- Baš mi se skoro desio najveći blam mog života. Mislim da ću to pamtiti dok sam živa. Neću imati vremena da ispričam sve, tako da ću negde prepričati u kratkim crtama šta se dogodilo - počela je Sanja svoju ispovest na Instagramu, a potom nastavila:

Foto: youtube.com/Eurovision Song Contest

Grupa Hurricane na Evroviziji

- Ostavila sam kofer bez nadzora nasred aerodroma i otišla sam. U nekom momentu je došla policija, pa su se na kraju svi drali na mene. Bilo je užasno - ispričala je uz osmeh Vučićeva.

Podsećanja radi, Sanja je nedavno progovorila i o svojoj borbi sa bolešću pa je priznala, da joj je stres izazvao sve to,nakon čega je pevačica odlučila da se okrene mirnijem načinu života, a i meditaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading