ROMANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD TUGE! Pevačica se emotivnom objavom oprostila od Marine, njene reči SLAMAJU SRCE! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romana Panić se emotivnim rečima oprostila od našeg najpoznatijeg tekstopisca Marine Tucaković!

 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Romana Panić na gostovanju u emisiji

Marina Tucaković je preminula pre nekoliko dana, nakon duge i teške borbe sa zloćudnom bolešću. Nakon njene smrti, mnogi su konstatovali da će hitova na domaćoj sceni, biti sve manje i manje, jer je Marina proslavila pola estrade, i vinula ih u same zvezde.

Sada je i pevačica Romana Panić napisala oproštajnu poruku na svom Instagramu. Pevačica je takođe sarađivala sa Marinom, ali i dalje ne može da se pomiri sa njenim gubitkom, i tim povodom se oprostila teškog srca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romana (@romana_panic)

 

- Zbogom draga Marinice. Hvala ti za ostvarene snove, hvala ti za sve trenutke provedene s tobom, hvala za sve što si mi dala i hvala za sve što si ostavila iza sebe za sve nas. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju. Neka ti je večna slava - napisala je Romana u opisu fotografije.

Podsećanja radi, naša najpoznatija kantautorka je danas sahranjena na Novom Groblju, a njenom večnom počinku su prisustvovale brojne zvezde sa domaće i javne scene.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading