VRHUNSKA SRAMOTA! Hrvati skandirali "UBIJ SRBINA", oglasio se MILJENIK Grobara!

Autor:

Sport

29.09.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon Partizanovog gostovanja u Zadru!

Republika

Foto: Aba-liga.com

Minut ćutanja pred meč Zadar - Partizan

Naime, domaćin je pružio sjajan otpor crno-belima, ali senku na meč bacilo je sramotno skandiranje navijača. Sa tribina se moglo čuti "Ubij Srbina", što se već može svrstati u uobičajeni folklor fanova u Dalmaciji.

U narednom kolu, Zadrani gostuju Studentskom centru, novajliji u ABA ligi, a duel je najavio bivši center "parnog valjka" i miljenik Grobara Uroš Luković.

- Ako budemo motivisani kao protiv Partizana, i ako na taj način otvorimo utakmicu u Morači, onda ćemo protiv Studentskog centra sigurno pobediti, ako smo imali ovakav pristup protiv crno-belih možemo i protiv svakog protivnika. Popravili smo dosta toga u našoj igri, stvarno puno radimo na treninzima, malo smo u zaostatku zbog kašnjenja početka priprema nedelju dana, zbog poznatih razloga oko smeštaja igrača, ali polako stižemo sve - rekao je Luković za zadarsku " Antenu"

Što se tiče povika sa tribina, "petica" nije želela previše da ih komentariše.

- Nemam nikakav komentar - kratko je poručio Uroš Luković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading