POZNATI GLUMAC ZARAŽEN HIV-om: Isplivala istina o intimnom odnosu sa PROSTITUTKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.09.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih glumaca Čarli Šin priznao je javno da je zaražen HIV-om, a da je do toga došlo zbog intimnog odnosa sa prostitukom koja je trans.

Republika

Foto: instagram.com

Čarli Šin zaražen HIV-om

 

Slavnog i jednog od najpoznatijeg glumca Čarli Šina svi pamtiti po urnebesnim ulogama, vanserijskim scenama koje se i danas prepričavaju i citiraju. 

Čarli je uvek izazivao pažnju medija i javnosti, što zbog tumačenja urnebesnih uloga, ali i zbog privatnog života, koji ga je dodatno proslavio, ali ne na baš bajan način. Naime, posle nekoliko godina njegove uspešne karijere, za ovog glumca se saznalo da je alkoholičar, zbog čega je dospeo na sve naslovne strane, a potom i da mu je droga uništila život.

 

 

Čak su postojali i navodi u medijima o porodičnom nasilju, zbog čega su mnoge produkcijske i filmske kuće raskinule ugovor sa njim i prekinule saradnju, između ostalo su to Warnee Bros i CBS.

On se na neko vreme povukao iz javnog života, ali je konstantno bio pod budnim okom paparaca. Pre šest godina javno je priznao da je zaražen HIV virusom, a bolest mu je dijagnostikovana četiri godine ranije. Kako je ispričao, on je navodno spavao sa više od 5. 000 žena u životu, a jedna od njih ga je čak tužila, jer je sakrio da je zaražen. 

 

 

Ono što je šokiralo javnost jeste da ga je HIV-om zarazila transeksualna prostitutka.Svoje stanje lečio je trostrukim koktelom lekova, pa je izjavio da je nemoguće da je zarazio nekog od svojih partnera. Tvrdio je da je svim partnerkama unapred rekao da je HIV pozitivan, a navodno je iznuđivačima platio 10 miliona dolara kako u medije ne bi pustili tu informaciju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading