TRAGEDIJA U PORODICI ŠERON STOUN: Nećaka pronašla u krevecu na samrti zbog iznenadnog otkazivanja organa! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.08.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Šeron Stoun uznemirila je javnost i svoje pratioce objavom na Instagram profilu kad je objavila fotografiju svog nećaka u bolnici, za kog se moli, jer je dečak pronađen u krevecu na samrti zbog iznenadnog otkazivanja organa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Šeron Stoun objavila fotografiju nećaka iz bolnice

 

Poznata holivudska glumica, Šeron Stoun, uznemirila je javnost i svoje pratioce nakon što je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog nećaka kom se u bolnici bore za život.

Naime, dečak je pronađen u svom krevecu na samrti jer kako kažu iznenada su počeli da ,u otkazuju organi, te je dečak hitno hospitalozovan, a lekari mu se danonoćno bore za život.

Šeron je uz njegovu fotografiju napisala:

- Moj nećak i kumić River Stoun pronađen je danas u svom krevecu sa upotpunosti otkazanim organima. Molim vas, molite se za njega. Potrebno nam je čudo - napisala je glumica, a njeni pratioci i prijatelji pružali su joj podršku i snagu u komentarima.

Republika

Foto: instagram.com/sharonstone

Šeron Stoun preklinje za molitvu za oporavak njenog nećaka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading