SINDI KRAFORD UZELA 13 MILIONA EVRA: Lenčari pored bazena, dok UŽIVA u novcu koji je zaradila OVAKO! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna američka glumica i model Sindi Kraford pokazala je na svom instagram profilu kako uživa u plodovima svog rada!

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sindi Kraford zaslužila je da uživa u prelepom pogledu!

Sindi Kraford je popularna američka glumica i model trenutno uživa na plaži Malibua, a njeni pratioci su oduševljeni slikama koje kači na društvene mraže.

Naime, ova prelepa glumica pokazala je svoju izvajanu figuru i duge lepe noge dok se sunčala pored bazena u klasičnom jednodelnom crnom kupaćem kostimu. Ova njena slika za samo 12 sati dobila je preko 77.000 lajkova i gomilu pozitivnih komentara na račun lepote ovog modela.

 

 

Posebnu pažnju privlači i pogled sa bazena na kom se nalazi Sindi, a koji je neprocenjim s obzirom na fascinantnu sliku okeana iza prelepog tropskog zelenila. Da je Sindi zaslužila da uživa u luksuzu pokazuje i činjenica da je glumica nedavno prodala svoju kuću na Beverli Hilsu za 13 miliona evra, što je dovelo do toga da glumica samo od prodaje nekretnina za šest godina zaradi oko 7.5 miliona evra. Bogatstvo ove glumice procnjuje se na preko 200 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading