PEVAČICA SA ZETOM DOŽIVELA NEŠTO POSEBNO: Pljušte čestitke sa svih strana! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.08.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Neda Ukraden danas slavi svoj 71. rođendan, a njen zet Peca odlučio je da je iznenadi i čestita rođendan na Instagram profilu uz emotivni snimak i posvetu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Neda Ukraden proslavlja 71. rođendan, a njen zet joj je uputio emotivnu čestitku


Neda Ukraden danas slavi 71. rođendan, a njen zet Peca joj je poslao čestitku i na društvenoj mreži Instagram napisao da je ljubi i da je srećan što je postao član porodice pop zvezde. Neda je odmah uzvratila nežnu poruku zetu i poručila mu da su ljubav i poštovanje uzajamni.

 

 

Naime, on je na svom Instagram profilu objavio snimak u kom se smenjuju njihove zajedničke fotografije koje prati Nedina pesma ''Zora je'' uz koji je ostavio posvetu koja je mnoge raznežila:

- Evo, tek si 71. put dočekala svoj najradosniji dan, a ja sam srećan i ponosan što sam i ja već dugo godina deo tog divnog događaja. Imaš zdravlje, sreću, porodicu, karijeru i sve lepo što treba da pripada jednoj srećnoj ženi, a ja ti želim da ti se život nastavi istim putem. Srećan ti rođendan! Ljubi te zet!

Neda je odmah odgovorila na čestitke i sve oduševila:

- Dragi moj zete, srećna sam što si moja porodicai što si svojom toplinom, ljubavlju i divnom decom učinio da moj život bude tako bogat i sreća. Živeo ti meni sa svojom Jecom i decom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading