BEN AFLEK PROSLAVIO ROĐENDAN SA DECOM: Na večeri sa njih troje, od DŽENIFER NI TRAGA! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ben Aflek proslavljao je svoj 49. rođendan, ali nije bio sa svojom devojkom Dženifer Lopez kako se navodilo da bi moglo biti, već sa svoje troje dece koju ima iz braka sa Dženifer Garner.

Republika

Foto: youtube.com/ printscreen

Ben Aflek proslavio je rođendan sa decom

 

Dvostruki Oskarovac Ben Aflek proslavio je svoj 49. rođendan u nedelju sa svojom decom u naselju Pacifik Palisad u Los Anđelesu, prenose strani mediji.

Republika

Foto: youtube.com/ printscreen

Ben Aflek ima troje dece iz braka sa Dženifer Garner

 

Ben iz deset godina dugog braka sa Dženifer Garner koji se definitivno raspao 2018. godine ima ćerke Serafine i Violet i sina Samjela.

Prošle nedelje TMZ je preneo da bi Aflek mogao da planira put van grada sa svojom bivšom verenicom Dženifer Lopez sa kojom se prvi put zabavljao od 2002. do 2004. godine. On je navodno u februaru počeo da šalje Dženifer poruke, da bi u aprili ponovo otpočeli svoju romansu.

Takozvani Benifer poslednji put su viđeni na večeri u Zapadnom Holivudu, a kako se navodi njih dvoje su bili u potrazi i za nekretninom u vrednosti između 40 i 80 miliona dolara.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ben Aflek i Dženifer Lopez ponovo su uplovili u vezu nakon više od 15 godina pauze

Podsetimo, Lopez je raskinula svoju dvogodišnju veridbu sa Aleksom Rodrigezom u februaru, nakon čega ga je obrisala sa društvenih mreža i uplovila u ponovnu vezu sa Benom.Ona je prva javna veza Afleku nakon  Anoe de Armas, sa kojom će glumac morati da se susretne na promociji filma ''Duboka voda''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading