GLUMICA KRISTINA SE PONOVO BORI ZA ŽIVOT: "Dobila sam dijagnozu, molim vas, ništa me ne pitajte!"(FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je i ranije imala tešku borbu sa kancerom, morala je da se podvrgne dvostrukoj mastekotomiji, a pre samo nekoliko meseci saznala je i novu bolest.

Republika

Foto: Flickr/LG전자

Glumica se bori sa kancerom

 

Nakon što je glumici Kristini Eplgejt dijagnostikovana multipla skleroza, ona se oglasila putem društvene mreže Tviter, pa je objasnila kako sada stoje stvari. 

Međutim, to nije bio jedini razlog za oglašvanje, Kristina je takođe sve pratioce zamolila da je ništa ne ispituju oko bolesti sa kojom se snažno bori. Do sada, ona je uspela da pobedi rak, čak se podvrgnula i dvostrukoj mastekotomiji. Glumica je odlučila da se povuče i da svoju važnu bitku sa opakom bolesti vodi daleko od očiju javnosti, što je više moguće, kako bi lakše podnela sve što sledi. 

 

 

Priznaje, svakako, da joj nimalo nije lako, ali da joj podrška okoline i te kako znači.

Zdravo, društvo. Pre nekoliko meseci mi je dijagnostikovana multipla skleroza. Čudno je sve ovo… Ali imam veliku podršku okoline, kao i onih koji boluju od čega i ja. Teško je, ali kao što svi već znamo, život ide dalje… – pisala je ona, a onda i zamolila sve za privatnost.

Dok idem kroz sve ovo, molim vas za privatnost. Hvala vam – zaključila je Kristina, koja je do sada sve svoje probleme blagovremeno pojašnjavala u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading