(FOTO) KAKVA TRANSFORMACIJA POBEDNIKA EVROVIZIJE: Demijan Dejvi je nekada totalno drugačije izgledao, NEĆETE GA PREPOZNATI!

Autor:

Zabava

24.05.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slike Demijana Dejvija bez tetovaža i šminke šokirale javnost!

RepublikaFoto: printscreen
Demijan Dejvi iz mlađih dana..

Grupa "Maneskin" pobedila je ove godine na "Evroviziji", a sada su u javnost isplivale fotografije frontmena pomenutog benda, Damiana Dejvida iz mlađih dana.

Italijan je privukao veliku pažnju javnosti svojim izgledom. On je danas sav istetoviran, nosi šminku, nokti su mu nalakirani, ljubi muškarca na bini, a nekada je izgledao skroz drugačije.

Bez šminke, tetovaža, sa nekoliko kilograma više, mnogi kažu da je Damian ranije bio lep kao lutka.

Inače, Italijani su nakon finala imali pres konferenciju za štampu, a Damijan Dejvi je upitan da li je koristio kokain u bekstejdžu.

Naime, švedski novinar pitao je Damiana Dejvia da li je koristio kokain na "Evroviziji".

Tim povodom se na zvaničnom Instagram nalogu oglasila i grupa, gde su istakli:

- Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damian koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i srećni smo što smo odneli pobedu na Evroviziji. Želimo da se zahvalimo svima koji su nas podržali. Rok end Rol nikada neće umreti. Volimo vas - pisalo je u objavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading