EDŽING, KARECA I AKVAGAZAM SU TRENUTNO NAJPOPULARNIJI SEK*UALNI TRENDOVI! Nisu za one koji vole na brzaka!

Autor: Republika

Lifestyle

24.05.2021

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki od sledećih trendova u seksu ste možda probali, a one koje niste možete probati odmah.

RepublikaFoto: pixabay.com

Da li ste čuli za "edžing", "karecu" i "akvagazam"!?

Da bi ste primenili, za neke je potrebna samo mašta, a za neke nam trebaju igračke i tehnologija kako biste bili zadovoljeni.

Edžing

Poznat je i kao "kontrola orgazma" za muškarce čime se stavlja akcenat na zadovoljenje žene. Radi se o tome da ne budete sebični i završite sa seksom u prvih tri minuta, već se posvetite partnerki i kada ona doživi orgazam onda se prepustite vlastitom zadovoljstvu. Seks treba da traje najmanje 20 minuta.

Kareca

Seks treba da traje i predstavlja igru kojom se dolazi do zadovoljstva na kraju. Kareca je vrsta edžinga ali se malo razlikuje od njega. Ovde je poenta odlagati zadovoljstvo, zadržavati orgazam i fokusirati se na uživanje i seks kao radnju. Ako želite seks na brzaka, onda ovo nije za vas.

RepublikaFoto: unsplash.com

Akvagazam

Nova seks igračka za odrasle omogućava vam da doživite orgazam tokom tuširanja. Igračka se montira direktno na glavu tuša, a ukoliko ste se već igrali sa samim tušem onda znate o kakvom zadovoljstvu vam pričamo. Tuširanje nikada više neće biti isto.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading