KSENIJA PRED NASTUP DOŽIVELA VELIKU PORODIČNU TRAGEDIJU: Uraganke izašle na scenu, a niko nije znao šta se dogodilo njihovoj članici!

Autor:

Zabava

24.05.2021

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane" osvojile su 15. mesto na upravo završenoj Evroviziji, a mnogi su veoma razočarani ovakvim plasmanom budući da su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić bile miljenice publike što zbog pesme "Loco loko", što zbog nastupa i divne energije.

Foto: printscreen
Ksenija Knežević pred nastup imala porodičnu tragediju... devojke iz grupe "Hurricane"

Međutim, ono što niko nije znao je da je njihovom izlasku na scenu u Ahoj areni u Roterdamu prethodila porodična tragedija. Ipak, to ih nije sprečilo da naprave vrhunski spektakl, a potom se u Srbiju vrate uzdignute glave.

Ipak, za Kseniju Knežević jedna tužna vest je bacila u drugi plan njihov uspeh, a to je smrt njene bake. Ksenijina baka sa majčine strane preminula je pred finalni nastup, a članovi njene porodice su odlučili da joj ne jave, da je ne bi uznemirili dok još traje takmičenje.

RepublikaFoto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ, youtube.com/Novo jutro
Ništa nije znala... Ksenija i Knez

– Ne bih ništa komentarisao, stvarno – izjavio je Nenad Knežević Knez za "Objektiv" kada je upitan da prokomentariše ovu tužnu vest i dodao:

– Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu da kažem.

Tokom susreta sa novinarima na aerodromu, Harikejn su takođe delovale zadovoljno.

– Ponosne smo i na nas i na ceo region. Nismo znale da će ljudi ovako da reaguju. Još uvek sabiramo utiske. Pregršt poruka podrške nam je stiglo. Nikad složniji nismo bili, ovo je šok i za nas. Što se kaže: „Zar je važno da se peva ili pjeva?” – rekle su devojke, koje nisu razočarane 15. mestom.

Foto: Promo foto
Nije joj bilo lako... Ksenija

– Stručni žiri nije bio baš blagonaklon prema nama, ne znamo da li je zbog toga što je pesma bila brza i zahtevna, ima tu mnogo faktora. Bio nam je šok kada nam u početku niko nije dao glas, pomislile smo: „Šta se dešava? Je l’ smo stvarno bile toliko loše”. Nismo se obazirale previše na to, igrale smo i pevale uz sve pesme, znamo ih napamet. Nama je bilo stvarno dobro na sceni, odlično smo se provele, prenele smo energiju na ljude. Bile smo devete po glasovima publike, što je za nas izuzetan uspeh, a ni 15. mesto uopšte nije loše. Bilo je emotivno kada smo prošle u finale, tad su nam zasuzile oči. Mi nismo očekivale pobedu. Ako smo u Srbiji pobednice, to nam je dovoljno. Bolje je što smo nastupale sa „Loco loco”, ne bismo dobro prošle sa „Hasta la vista”, ne bi nam ni nastup bio energičan – rekle su Sanja, Ksenija i Ivana, koje su bile srećne zbog podrške kolega.

RepublikaFoto: Miljana Vojvodić
U Srbiju ipak stigle nasmejane... Ksenija, Sanja i Ivana

– Želimo da se zahvalimo svim kolegama koji su lobirali, lista je baš duga, ne bismo nekoga da zaboravimo. Marija Šerifović je car! Šefica delegacija je organizovala njen dolazak, a kada je ona došla, atmosfera se podigla na neki viši
nivo i bila je i stroga i blaga –
rekle su uglas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading