(VIDEO) NAKON SRAMNOG OCENJIVANJA NA EVROVIZIJI, OGLASILA SE ZORICA MARKOVIĆ! Poručila STRUČNOM ŽIRIJU: Ko ste bre vi ovde?

Autor:

Zabava

23.05.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije štedela reči kada su naše devojke u pitanju.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Evrovizijskom takmičenju došao je kraj, a naše Uraganke zauzele su 15. poziciju. Od te večeri komentari ne prestaju, a veliki broj izneo je kritike na račun ocenjivanja stručnog žirija, koji nije bio naklonjen našim devojkama. 

Tim povodom, razni klipovi montirani su na društvenim mrežama, a u glavnim ulogama našle su se i pojedine estradne ličnosti.

Jedna od njih je i pevačica Zorica Marković, poznata po svom britkom jeziku, ali i psovkama, pa je imala šta da poruči evrovizijskom žiriju.

 

 

- Ko ste vi bre ovde? Prva grupa zna se ko je. M*š, sram vas bilo- glasio je snimak koji je nasmejao veliki deo korisnika. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragan

23.05.2021 15:56

Žiri, nemojte da mi nervirate Zorku, ko ste vi ovde, strašno.

Milena

23.05.2021 19:16

@Dragan - Àhahahah a ko je ova??? Vašarska pevaljka, može sa Vendi pod ruku

Ex faca

24.05.2021 05:46

@Milena - Bravo za komentar. Zorka je svoju inteligenciju pokazala samim pojavljivanjem u zadruzi i ostalim rijalitija. Obraz za kadar.

Vojo

24.05.2021 12:44

Oduvek se zna da ovde pravde i pravednosti nema.