Članice Hjurikejn sigurne u sebe! Uraganke: RAZBIĆEMO EVROPU!

Autor:

Zabava

02.05.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke sigurne u sebe.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić

Ovogodišnje predstavnice Srbije ne Evrosongu grupa Hjurikejn uveliko spremaju nastup za predstojeće takmičenje, koje će se održati u Roterdamu u Holandiji. Vaskršnje praznike iskoristile su za mali predah između svakodnevnih proba, kao i za kratko druženje sa ekipom Srpskog telegrafa.


Atraktivne Uraganke otkrile su koja od njih ima najviše sreće u tucanju jajima, kao i koja od njih najviše voli da jede kuvana jaja.

Sanja: Ja ih uvek pobedim u kucanju. Znam da izaberem najtvrđe jaje


- Ja ih uvek sve pobedim. Imam njuh da izaberem najtvrđe jaje, što Ivanu uvek iznervira. Ona prva ispadne u našem malom turniru u tucanju jajima, dok Ksenija takođe zna da izabere tvrdo jaje - govori Sanja Vučić, dok Ivana Nikolić dobacuje kako Sanja uglavnom pojede sva kuvana jaja.
RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Grupa Hurricane
 

- Ja možda gubim, ali zato nemam problem s kilogramima nakon praznika, za razliku od Ksenije i Sanje, koje pojedu sva jaja nezavisno od toga ko je pobednik. Šalu na stranu, ove godine jedino šta želimo jeste da razbijemo Evropu, kao što Sanja razbije nas u kucanju jajima - rekla je Ivana, s kojom se složila i treća članica grupe Hjurikejn Ksenija Knežević:

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Tekst potpisa

- Razbićemo na Evrosongu. Toliko nam je važno da Srbiju predstavimo u najboljem svetlu da ćemo za vaskršnje praznike imati samo jedan slobodan dan, koji žemo iskoristiti za druženje s porodicom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading