(FOTO) GLUMAC JE IMAO 225 KILA, A SADA JE SVE ŠOKIRAO TRANSFORMACIJOM! Trljaćete oči u neverici nakon ovih fotografija!

Autor: Republika.rs

Zabava

05.04.2021

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Itan Suple šokirao je sve svojim novim izgledom i neverovatnom transformacijom koju je napravio.

RepublikaFoto: youtube.com
Itan Suple

Naime, glumac Itan Suple, glumac koji je postao poznat ulogom u seriji "Dečak upoznaje svet" napravio je opštu pomamu na internetu i njegovu snimci ubrzo su postali viralni.

Imao je čak 225 kilograma, a onda je odlučio da mora drastično da promeni život i iskoreni negativne navike kako bi sredio svoj izgled, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i zbog karijere.

Uspešno sam izgubio kilograme zahvaljujući svakoj dijeti koju sam sprovodio poslednjih 20 godina. Sada sam na apsolutnom vrhuncu što se tiče toga. Proveo sam 35, 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je još opuštena koža, tu su i ožiljci, ali to je ono što ja jesam -rekao je glumac u intervju za američke medije i dodao:

Pomislio sam na sve lude dijete koje sam praktikovao tokom godina i shvatio da sa tim ne mogu da nastavim.  Proveo sam godine pateći se raznoraznim dijetama. I upalilo je. Došao bi do cilja i onda vrlo brzo vratio kilograme. Sada više ne patim već volim svoj život - rekao je Itan, piše Magazin.novosti.rs

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)

 

Itana danas prati skoro pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i oni su apsolutno fascinirani njegovim izgledom, kao i posvećenosti zdravom životu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

06.04.2021 08:14

Svaka cast. Sa uloga vecitog luzera, moze da predje na nekog od Avendzera