(FOTO) Predsednik Vučić ugostio izaslanika kralja Bahreina: Šeik u dvodnevnoj poseti našoj zemlji

Autor:

Vesti

05.04.2021

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je šeika Nasera bin Hamada bin Isu Al Kalifu, izaslanika kralja Bahreina za humanitarne poslove, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Predsednik Vučić sa šeikom

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je Njegovo visočanstvo šeika @nasser13hamad predstavnika Njegovog veličanstva kralja Bahreina za humanitarni rad, pitanja omladine i savetnika za nacionalnu bezbednost, koji boravi u dvodnevnoj poseti Republici Srbiji – piše na Instagram profuilu “buducnostsrbijeav”

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Brankić

05.04.2021 16:47

Razvijanje odnosa i poslovne saradnjesa velikim brojem zemalja sirom sveta je nas cilj.Tako je i uspesna saradnja sa Bahreinom od velikog znacaja za nas i nas napredak.

Brankić

05.04.2021 16:48

Raduje nas saradnja na polju poljoprivrede koju cemo uspostaviti sa ovom zemljoj. Ovo je izuzetno znacajna vest za sve nase poljoprivrednike.

Ksenci

05.04.2021 19:38

Ovo su lepe vesti za našu zemlju, nastavljamo da gradimo dobre odnose sa Bahreinom.

Ksenci

05.04.2021 19:39

Ova saradnja doneće puno dobrog našoj zemlji. Bravo.