Predsednik Srbije sutra prima cepivo: VUČIĆ ĆE SE VAKCINISATI U RUDNOJ GLAVI!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.04.2021

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra vakcinu protiv korona virusa, tokom posete Majdanpeku.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Kako je saopšteno iz službe za saradnju sa medijima predsednika Republike Vučić će se vakcinisati u Domu zdravlja "Dr Veroljub Cakić" u naselju Rudna Glava u Majdanpeku.

Nakon vakcinacije predsednik će razgovarati sa žiteljima Rudne Glave, kao i sa predstavnicima lokalne samouprave Borskog okruga i preduzetnicima.

Vučić je prošle nedelje najavio da će, ukoliko nova isporuka kineskih vakcina stigne u Srbiju, on otputovati u Rudnu Glavu da primi cepivo.

- Odoh u Rudnu Glavu, u Majdanpek da se vakcinišem da prestanu da me lažno proglašavaju antivakserom - rekao je Vučić nedavno, uz opasaku da su ga tako lažno predstavljali kada je hteo prvi da primim vakcinu, da se pobrinuo za sebe, a da ga je briga za narod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Vlada

05.04.2021 13:03

Nadam se da će mnogi slediti predsednikov primer i prijaviti se za vakcinaciju.

nedeljko

05.04.2021 13:50

Primer lidera! Najvaznioje je da se sto pre vakcinisemo svi, kako bi stekli kolektivni imunitet i vratili se normalnom zivotu!

Mily

05.04.2021 14:06

Vucic ce na svom primeru najbolje dokazati da je vakcina protiv korona virusa jedino sredstvo koje nam moze osigurati bezbednu buducnost, bez rizika po zivot i razne komplikacije u vezi sa ovom posasti. Urazumimo se, vakcinisimo se na vreme!

Maja

05.04.2021 14:18

On ce biti primer za sve.