(FOTO) POTRESAN PRIZOR IZ BOLNICE! Priključen na aparate i infuziju: Glumac koga svi obožavaju je oboleo od raka!

Autor:

Zabava

01.11.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Iako je pozitivnog stava veruje kako će ga ova teška bolest puno toga naučiti - pisao je na svojoj veb stranici. Kako je rekao i pre 10 dana, celu svoju avanturu će deliti sa obožavateljima pa zato i ne čudi što se javio u svojoj bolničkoj haljini. Istakao je da se oseća dobro.

- Ovaj rak izaziva osećaj dragocenosti i zahvalnosti i budi stare ljubavi. Osećam da mi toliko toga ide, i čoveče, to cenim. Zarazna je, sva ova ljubav koju dobijam, poput neke vrste pozitivnog virusa. Želim vam zahvaliti što se javljate svo ovo vreme. Osećam se dobro, dobijam sve vaše lepe želje i ljubav - napisao je glumac i dodao da ga rak tera da ceni smrtnost i postojanje.

 

 

- Ako imam šta da podelim, onda je to sada - zaključio je pozitivan Džef.

 

 

 

Za kraj je rekao kako će se veseliti sa fanovima i stvoriti neki novi lep svet o kojem će zajedno pričati. Inače, s prvim javljanjem je istakao da je započeo lečenje i da mu ceo doktorski tim predviđa pozitivnu budućnost. Uz to, velika mu je podrška njegova porodica, supruga Suzan i njihove tri ćerke, Hejli, Džesika i Izabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading