ONA BAŠ PRAVI STRAŠNE PEHOVE U POSLEDNJE VREME: Nakon što je isprozivala narod u Srbiji, Marija Karan se pohvalila fotografijom sa glumcem kome se opet sudi za silovanje!

Autor: Srbijadanas, Republika

Zabava

29.10.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenulo je...

RepublikaFoto: instagram.com/marakaran
Baš je nešto i ne vole više

Marija Karan visoko se popela na listu osoba sa negativnim predznakom nakon izjave kako u Srbiji nisu znali ni šta je mejl kada se ona odselila u London, a potom i novim ispadom. 

Naime, tokom pretodnog dana glumica je objavila fotografiju sa Žerarom Depardjeom, a protiv njega je ponovo pokrenuta istraga zbog navodnog silovanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A legend ❤️

A post shared by Maria Karan (@marakaran) on Oct 28, 2020 at 3:27am PDT

Istraga o silovanju protiv francuskog glumca Žerara Depardjea (71) biće ponovljena nakon što je navodna žrtva silovanja podnela žalbu, jer su zbog nedostatka dokaza prethodni tužioci odbacili slučaj. Navodna žrtva, glumica u dvadesetim godinama, izjavila je da ju je slavni glumac silovao i vređao 2018. godine u njegovoj kući u Parizu.

 

Nakon što je prijavila poznatog glumca, koji negira bilo kakav prekršaj, tužioci u Provansi su pokrenuli preliminarnu istragu, koju su zatim prosledili kolegama u Parizu.

Nakon devet meseci, istražitelji iz Pariza su rekli da nisu uspeli da prikupe dovoljno dokaza za pokretanje formalnih optužbi. Glumica je kasnije dopunila svoje tvrdnje, pa će sada ceo slučaj u svoje ruke preuzeti istražni sudija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading