(FOTO) TEODORA ZASKOČILA GASTOZA NA GLISERU!

Autor: D. L.

Zabava

24.07.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz i Teodora Radoičić konačno su rešili sve nesuglasice koje su obeležile njihov boravak u vili u Zemunu.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Teodora i Gastoz uživaju na gliseru u ljubavnom zanosu

Iako su Radoičićevu i prijatelji i takmičari savetovali da nema šta da traži sa Nenadom, jer je on još uvek zaljubljen u bivšu devojku Naidu Gadžo, Teodora je ipak odlučila da posluša svoje srce i bori se za njegovu ljubav.

Da se trud na kraju i te kako isplatio svedoče i fotografije koje je zabeležio uvek spreman paparaco Rijalitija, a na kojima se vidi kako golupčići uživaju u ljubavi i razmenjuju nežnosti. Radoičićeva je u jednom trenutku zaskočila Gastoza, sela mu u krilo i počela da ga masira, pa se nije obazirala na goste koji su se se nalazili nedaleko od njih, a Marinković se nijednog trenutka nije bunio.

Par je prvobitno uhvaćen u jednom popularnom prestoničkom restoranu pored reke na kom su se mazili i razgovarali, a nakon toga su se osamili na obližnjem gliseru gde su nastavili da se grle i uživaju u pravom letnjem julskom danu.

Sudeći po osmehu koji nije skidao sa lica, Marinković je konačno odlučio da staru ljubav ostavi iza sebe jer je konačno shvatio kakve su zaista Teodorine namere. Par je iskoristio priliku i da se provoza na vodenom skuteru, nakon čega su se ponovo osamili i uživali u ostatku dana.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading