OPROSTIO JOJ PREVARU I AFERU SA BILALOM! Palo pomirenje, bivši zadrugari uhvaćeni na delu! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugarski par je obnovio vezu, spremni su da stanu na ludi kamen.

OPROSTIO JOJ PREVARU I AFERU SA BILALOM! Palo pomirenje, bivši zadrugari uhvaćeni na delu! (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen

Anja i Cvele

Odnos Anje Todorović i Bilala Brajlovića i dan-danas je misterija, s obzirom da su se neprestano "prali" od afere, koja je raskrinkana, najpre, u emisiji "Pitam za dtuga", a potom se Bilal pohvalio da je "premerio" Anjine silikone i nove grudi.

Iako je Anja nedavno bila u Bosni, gde se sumnja da je posetila Brajlovića, iznenada se sve promenilo.

Naime, Anja Todorović je sinoć podelila snimak sa svojim novim-starim dečkom, Jovanom Cvijetićem Cveletom, sa kojim je boravila u Zadruzi, a nakon iste su se i verili. Međutim, tikva je pukla, kada je obelodanjena njena afera sa Bilalom, a po svemu sudeći, on joj je sada prešao preko toga, te su nastavili po starom.

 

Zajedno su proslavili njegov rođendan, pa fanove obradovali prvim zajedničkim snimkom nakon pomirenja. Ovaj potez mnoge je ostavio u neverici, a fanovi se pitaju šta se zaista dogodilo i zbog čega tačno je došlo do njihovog raskida, s obzirom da su delovali poprilično skladno i činilo se da ništa ne može da ih poremeti.

- Cvele je te noći provalio da Anja ide da se vidi sa Bilalom, nije mu odgovarala na poruke, nije mu se javljala, sledeći dan su se posvađali preko telefona. On sumnja na njih dvoje još od Anjinog rođendana, gde je bio i Bilal. Tada se Anja izgubila u jednom trenutku, a i Bilal, a Cvele je krenuo da je traži. Kad je shvatio da ga je Anja prevarila, Cvele je zvao društvo da idu na Jahorinu - govorio je naš izvor na ovu temu.

Podsetimo, Bilal je takođe nastavio dalje, pa se, pre nekoliko dana, pohvalio novom devojkom, sa kojom uživa u vezi. Ipak, dodatno je zagolicao maštu gledaocima rijalitija, kada je objavio pitanje da li ulazi u Elitu, na koje nije želeo da da konkretan odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading